Nicki Minaj először vakcina miatt dagadó herékről posztolt, nem sokkal később már Boris Johnsonnak üzent brit akcentussal

2021. szeptember 15. – 09:12

frissítve

Nicki Minaj először vakcina miatt dagadó herékről posztolt, nem sokkal később már Boris Johnsonnak üzent brit akcentussal
Minaj a 2019-es Met-gálán, ahol még nem volt kötelező az oltás – Fotó: Angela Weiss / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az extravagáns – és politikai üzenetekkel tarkított – ruhák mellett egy egészen érdekes folyománya lett az idei Met-gálának, nevezetesen az, hogy a Magyarországot is megjárt rapper és énekesnő, Nicki Minaj a Twitteren először kifejtette, hogy a kötelező oltás miatt nem ment el az eseményre, aztán pedig azért, mert ismer valakit, aki ismer valakit, akinek az oltás miatt megduzzadtak a heréi.

Minaj először azzal érvelt, hogy a Met-gálán kötelező az oltás, és ha valamikor be fogja oltatni magát, az egészen biztosan nem a Met miatt lesz.

Aztán jött a tweet, amire valószínűleg 2021 egyik legbizarrabbjaként fogunk emlékezni. Ebben Minaj kifejti, hogy a trinidadi unokatestvére nem fogja beoltatni magát, mert egy barátja megtette, és impotens lett. Megduzzadtak a heréi. A barátjának pár hét múlva lett volna az esküvője, és a menyasszony lemondta az egészet. Úgyhogy Minaj arra kér mindenkit, hogy imádkozzon, és értsék meg a döntését, és ne legyen a bullying áldozata.

Ezt meg is mutatom, hogy tényleg létezik:

Minaj később kifejtette, hogy vannak olyan országok, ahol nem lehet vakcina nélkül dolgozni, és azt ajánlja, hogy mindenképpen oltsák be magukat, hiszen etetni kell a családjukat. Ő is be fogja majd oltatni magát, ha turnézni megy.

Ettől még az óriási herék nem tűntek el, maga Chris Witty, az angol tisztifőorvos reagált Minajra. A sajtótájékoztatóján elmondta, hogy egy csomó mendemonda kering az oltással kapcsolatban, vannak olyanok, amelyek nevetségesek, és olyanok is, amelyek szándéka egyértelműen az, hogy elriasszák az embereket. Minaj tweetje pedig ilyen volt.

Witty után Boris Johnson brit miniszterelnök is reagált, aki elmondta, hogy nem ismeri kellően Nicki Minaj munkásságát, de ismeri Nikki Kanani orvost, aki többször is megjelent a sajtótájékoztatókon, és szívesen elmondja, hogy az oltások csodásak, és mindenkinek be kellene adatnia őket.

Ezt az utóbbi mondatot látta Nicki Minaj is, aki a Twitteren megosztotta az arról készült videót:

Majd nem sokkal később egy angol akcentussal felvett hangüzenetet küldött Johnsonnak arról, hogy igazából ő brit, az Oxfordra járt együtt Margaret Thatcherrel, és hogy szívesen elküldi a portfólióját, mert ő egy óriási sztár az Egyesült Államokban. Aki már idáig eljutott ebben a posztban, és még erre is kíváncsi, az itt tudja meghallgatni az üzenetet. Emlékeztetnék mindenkit, hogy az egész onnan indult ki, hogy Nicki Minaj egy ismeretlen trinidadi ember feldagadt heréiről posztolt.

(Politico)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!