Tom Cruise tajtékzott, amikor ellopták a luxusautóját Birminghamben

2021. augusztus 27. – 11:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az amerikai filmsztár, Tom Cruise a Mission: Impossible 7 forgatása miatt Angliában tartózkodik jelenleg, és tajtékozva vette tudomásul, hogy 100 ezer fontot érő autóját ellopták egy birminghami szálloda elől – írta a TheSun.

Mivel a BMW X7-es (4,4 literes biturbó 8 hengerrel) nyomkövetővel volt felszerelve, a rendőrség gyorsan megtalálta, az 59 éves színész személyes holmijai viszont már nem kerültek elő. A kár több ezer fontra tehető.

A meglehetősen kínos incidens miatt a testőre finoman szólva is feldúlt volt, de még nála is hisztérikusabban reagált Cruise, írta a bulvárlap. A tolvajok gyors munkát végeztek, percek alatt elvitték a kocsit, nem különösebben zavarta őket, hogy a szálloda közel volt a rendőrséghez. Cruise a forgatásokra általában helikopterrel ment, de a kocsi rendre készenlétben állt. A város egyik indiai éttermébe is betért az egyik este, bedobott egy currys kaját, és elbűvölte a vendégeket.

A mostani tervek szerint 2022. május 27-én mutathatják be a filmet, aminek egyik jelenete már kiszivárgott, Cruise ejtőernyővel ugrik le egy motorról, ami a szakadékba zuhan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!