Kiszivárgott a jelenet, amire Tom Cruise 500 ejtőernyős és 13 ezer motoros ugrással gyakorolt

2021. augusztus 26. – 22:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Sokan tudják a már 59 éves Tom Cruise-ról, hogy hosszú ideje maga csinálja az összes kaszkadőrjelenetét, sőt, az idő múlásával csak egyre magasabbra teszi a lécet, amire a Mission: Impossible filmsorozat lehetőséget is ad neki. A filmfranchise hetedik, még készülő részének reklámot csinálva régóta emlegették már, hogy Cruise minden korábbinál őrültebb és nehezebb mutatványt hajtott végre, az épp zajló mozis szakmai gyűlésen, a CinemaConon viszont végre be is mutatták, mi volt az az őrült jelenet, amire

Cruise 500 ejtőernyős és 13 ezer motoros ugrással, illetve ugratással készült.

És ha valamit egy zárt körben bemutatnak, az ki is szivárog – itt például a forgatás közben látszik a jelenet, ami ezek szerint abból áll, hogy Cruise motorral ugrat egy óriási rámpáról egy szakadékba, majd ott a motort elengedve ejtőernyővel ereszkedik le a mélybe. A jelenetet Norvégiában forgatták egyébként. (A beágyazott videó fölött ugyan 1300 motoros ugrás szerepel, de valójában a 13 ezer a helyes szám.)

„Ez messze a legveszélyesebb dolog, amivel valaha próbálkoztam; évek óta dolgozunk rajta. Kisgyerekkorom óta meg akartam csinálni” – idézi Cruise szavait a Deadline. A klipet a Paramount csütörtöki CinemaConon tartott bemutatóján mutatták be, a videóból az is kiderült, hogy Cruise napi 30-szor vetette le magát a mélybe ejtőernyővel, eleinte kerékpárral ugratva, mire rendesen formába jött.

Egy korábban kiszivárgott másik videó alapján nem ez lesz az egyetlen észbontó jelenet a filmben, azon ugyanis az látszik, egy gőzmozdonyt is a szakadékba hajtottak a forgatás során – a vonat mellett kamerázó helikopter mérete alapján jól látszik, hogy nem makettről van szó, mint mondjuk a Vissza a jövőbe harmadik részének esetében.

A mostani tervek szerint 2022. május 27-én mutathatják be a Mission: Impossible hetedik részét.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!