Vizet locsolt a repülőn az utastársára, 4,6 millióan nézték meg a videóját

2021. július 11. – 13:13

Másolás

Vágólapra másolva

Egy kellemetlen utastárs pokollá teheti az utazást, de fel is lehet lépni ellene.

Repülni rossz. De azért vannak fokozatok. Kellemetlen a sorban állás, a csomagokkal való szórakozás, a fejfájás, a füldugulás, de azért a legrémesebb a másik utas. Vannak nagyon hangos családok, de rosszabb a veszettül büdös szomszéd. Akad, aki túlságosan ellazul, nekivetkőzik, vagy horkol, szuszog, izzad, nyáladzik. Talán a csúcs az, aki elalszik, és a szomszéd (vagyis az Ön) nyakára bicsaklik a feje.

Ilyenkor mindenki dönthet konfliktuskerülése, vagy -vállalása függvényében, hogy tűr, mocorog, esetleg szól, vagy vizelési kényszert mímelve, megmozdítja, bökdösi, felébreszti a kellemetlen utast.

Andrew és Ashton Walker kanadai TikTok-sztárok. Egyikük nemrég úgy járt, hogy a mögötte ülő utas levette a cipőjét, majd a mezítlábas csülkeit előretolta hősünk karfájára. Andrew, vagy Ashton annyit is mondhatott volna, hogy „elnézést”, de abból aligha lett volna 4,6 milliós nézettség, így inkább vizet locsolt a magáról megfeledkezett utastárs lábára.

Ez a jelenet már hozta is a jól megérdemelt nézettséget. A net amúgy is tele van hasonló videókkal, reptéri, illetve repülős dulakodásokkal, vitákkal. Az egyik meglepőbb anyag például arról szól, hogy egy szőke nő a hatalmas hajkoronáját rendre hátradobja a mögötte ülő tévéképernyőjére.

Ő ezt változatos reakciókkal honorálja, a hajzuhatag előrehajtása a visszafogottabbak közé tartozik, a rágó ráragasztása és a kávéba mártás pedig az erősebbek közé. Aki ilyeneket szeret nézegetni, itt találja őket. Hogy aztán ezek a jelenetek valódi konfliktusokat mutatnak, vagy teljesen megrendezettek, tudja a jó ég, de én az utóbbira voksolnék.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!