Mi baja van Joe Bidennek, hogy egy beszédében egy kislánynak odaszól, hogy imádja a hajcsatjait, és úgy ül ott keresztbe tett lábakkal, mintha 19 éves lenne?

2021. június 2. – 10:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Amerika egy része eléggé ki van akadva ezekben napokban az elnök bizarr mondatai miatt, a Twitteren Creepy Joe hashtaggel indultak be a mémek és a vélemények pro és kontra.

Joe Biden az Emlékezet napján beszélt katonák és katonacsaládok előtt egy virginai bázison. A rendezvényen felszólalt egy veteránnak a kislánya is. Biden pedig a beszédének egy pontján rátért arra, hogy büszke rá, kikkel oszthatta meg a színpadot, majd a lány felé fordult, és azt mondta,

„Imádom a csatokat a hajadban. Emberek, mondok valamit, nézzetek rá. Úgy néz ki, mintha 19 éves lenne, úgy ül ott, mint egy ifjú hölgy, a lábait keresztbevetve.”

(Az alábbi felvételen 13.33-nál kezdődik a részlet)

Bidenről korábban is voltak olyan felvételek, hogy nyilvános rendezvényen kislányok haját rendezgeti, az arcukba hajol, illetve bókol nekik, a kezét a vállukra teszi. Itt egy konzervatív, bírálói által szélsőkonzervatívnak tartott szervezet, a Turning Point USA egy twitterezője gyűjtött össze párat.

Van, aki ebből egyből olyasmi következtetésre jut, hogy Biden egy vén pedofil, mondjuk például a Hirado.hu, mindenesetre megmagyarázhatatlan, hogy Amerikában, ahol egy bókért már feljelentenek zaklatásért, miért jutnak eszébe ilyen furcsa mondatok, és aztán ráadásul miért mondja ki a kamerák előtt is ezeket egy évtizedek óta politikában mozgó, rutinos politikus.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!