Kutyákkal hadakozó medvét lökött le a kerítés tetejéről egy kaliforniai tinédzser

2021. június 1. – 21:51

Másolás

Vágólapra másolva

Az emlékezet napja (Memorial Day) az Egyesült Államok egyik nemzeti ünnepe, ekkor a szolgálat közben elhunyt amerikai katonákról emlékeznek meg. Ezt az ünnepet mindig május utolsó hétfőjén tartják. Egy Los Angeles közelében élő 17 éves lánynak, Hailey Morinicónak az idei Memorial Day egészen biztosan sokáig emlékezetes marad.

Hailey hétfőn egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a kutyáik idegesen ugatni és morogni kezdtek a kertben. Először azt gondolta, hogy csak egy másik kutya miatt teszik ezt, de amikor kiment a házból, meglátta, hogy egy barnamedve és két bocsa egyensúlyozik a kerítésük tetején. Eközben egy nagyobb testű fekete kutya és négy kisebb kutya is próbálták elzavarni őket.

A lány nem hezitált sokat, egyből odarohant a medvéhez, és lelökte a kerítés tetejéről, mert attól félt, hogy rátámad a kutyákra. Az összetűzést kisebb sérülésekkel megúszta, az egyik ujját és a térdét ficamította ki, miközben átlökte a szomszédhoz a medvét. A kutyák sértetlenül úszták meg a találkozást. A San Gabriel-hegység lábánál fekvő Bradburyben viszonylag gyakran lehet találkozni medvékkel, akik a közeli erdőből merészkednek be a városba. (Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!