Orbán Viktor: Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek?

2021. május 17. – 15:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új hét, új stílus – mondhatnánk a miniszterelnök legfrissebb posztja alapján, ami igazi lájk- és kommentgenerátor tartalom a Facebookon. Orbán most nem jelentett be, pedig annak is nagy mestere (bár végül is ki jelentsen be, ha nem a miniszterelnök), hanem kérdezett, méghozzá ezt:

„Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket // Who likes the rain? Tag someone in the comment section!”

Lehet, hogy a miniszterelnök még később is jelentkezik időjárástartalmú bejegyzéssel, de ha mégsem tenné: heves zivatarokra van kilátás öt megyében, ide narancssárga, másodfokú figyelmeztetést is adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kovászos uborkát, sajnos, még nem lehet érlelni.

Orbán amúgy hatodik lett a heti lájkbajnokságban, míg Karácsony Gergely, aki bejelentette, hogy megméretteti magát a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, az első helyet szerezte meg. A miniszterelnök legnépszerűbb posztja múlt héten a Karikó Katalinnal közös képe lett, ez 37 ezer interakciót generált.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!