26 millió dollárt bukhatott egy kaliforniai nő azon, hogy a mosásban hagyta a lottószelvényét

2021. május 14. – 16:18

Másolás

Vágólapra másolva

Kimoshatta a nyertes lottószelvényt, ezért nem tudja állítása szerint bemutatni egy amerikai nő az igazolást arról, hogy tényleg ő nyerte meg a kaliforniai SuperLotto Plus 26 millió dolláros (átszámítva 7,6 milliárd forintos) főnyereményét, írja a BBC.

Még novemberben adták el a nyertes szelvényt Norwalkban, Los Angeles külvárosában, a bolt biztonsági felvételei szerint pedig a magát felfedni nem kívánó nő ebben az időpontban tényleg vásárolt egy lottószelvényt. Azonban a nő nemcsak elvesztette a papírt, de állítása szerint elképzelhető, hogy azt a mosásban hagyta – emiatt nem is tudja bemutatni.

A biztonsági felvételek viszont a California Lottery szerint nem adnak elegendő bizonyítékot arra, hogy valóban ő vette meg a nyertes szelvényt, ehhez ugyanis „egyértelmű tárgyi bizonyítékra” lenne szükség. Bár a videót és az ügyet továbbra is vizsgálják, elképzelhető, hogy nem találnak nyertest – így a nyereményt Kalifornia állami iskolái közt oszthatják majd szét.

Nem ez az első eset, amikor valaki állítása szerint megnyerte a lottót, csak épp a nyertes szelvényt nem tudta bemutatni. 2016-ban a BBC is letesztelte egy hasonló hír után, hogy mi történik egy farmerzsebben hagyott lottószelvénnyel – a jegy természetesen feloldódott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!