A hollywoodi hírességek közé kerülnek Harry herceg és Meghan viaszszobrai

2021. május 13. – 18:14

frissítve

A hollywoodi hírességek közé kerülnek Harry herceg és Meghan viaszszobrai
Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évvel azután, hogy Harry herceg és felesége otthagyták királyi kötelezettségeiket, és Los Angelesbe költöztek, a londoni Madame Tussauds úgy döntött, viaszszobraikat mostantól az új Award Party zónában lehet megtekinteni, nem pedig a Windsor-ház többi tagjának szobrai között, írja a Reuters.

Közleményében azt írta a Madame Tussauds, hogy a viaszbábuk áthelyezése tükrözi a pár frogmore-i otthonából való elköltözését. A brit királyi családdal szakító pár 2020 márciusában először Kanadába, onnan pedig az Egyesült Államokba költözött, jelenleg pedig Kaliforniában élnek.

Azért hagyták ott a brit királyi családot és költöztek Los Angelesbe, hogy új, független karriert építsenek maguknak, azóta pedig szerződést kötöttek a Netflix (NFLX.O), a Spotify (SPOT.N) és az Apple (AAPL.O) cégekkel tartalmak szállításáról és gyártásáról. Még ebben a hónapban bemutatják az Apple TV+ streamingszolgáltató új, a mentális egészségügyi problémákkal foglalkozó televíziós dokumentumfilm-sorozatát, amit Harry herceg Oprah Winfrey-vel közösen készített.

Az exsussexi herceg Dax Shephard „Armchair Expert” című podcastjében beszélt arról, hogy, királyi élete a „Truman Show”-hoz volt hasonló, mert egy olyan emberről szólt, aki akarata ellenére egy világszerte népszerű televíziós valóságshow központi szereplőjeként nőtt fel.

Ezzel szemben a kaliforniai életükről azt mondta, sokkal szabadabbnak érzik magukat feleségével, még fiukat, Archie-t is felültetheti a biciklije hátuljára, amire Angliában nem lett volna lehetősége.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!