Szabó Tímea nutellás-szardíniás chilivel überelné Németh Szilárd fúziós konyháját

2021. május 11. – 22:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Párbeszéd politikusa a saját chili con carne variációjával kedd este sokkolt.

Németh Szilárd alig másfél hete kalandozott a fúziós konyha világában a következő fogással:

Fúzió a köbön: Chili con carne baconbe tekert debrecenivel, tükörtojással, csipetkével, füstölt sajttal és rengeteg cigánypetrezselyemmel.

Nem derült ki, hogy pontosan mi inspirálta a Honvédelmi Minisztérium főztjével rendszeresen büszkélkedő államtitkárát, amikor megalkotta ezt pusztító ételt, de az biztos, hogy Szabó Tímeát, a Párbeszéd frakcióvezetőjét megihlette, ugyanis ma este válaszul ezzel a fenyegető fogással támadta meg a Facebook-követői jó ízlését:

„Az alap nekem is chili con carne, de nekem szardiniával, nutellával, mackósajttal, egy kis csemegeuborkával és tejszínhabbal. A tetejét pedig egy kis mirelitborsóval bolondítottam meg.”

Érdekesség, hogy Szabó Tímea fentebbi posztja már a második verzió, a már törölt elsőben a képen csak az ő fogása volt látható, illetve a leírásban még benne volt a málnalekvár és a szalámi is, amelyek a képen láthatóak, de a felsorolásban már nem szerepelnek.

Akárhogy nézzük, Szabó Tímea szándékosan gusztustalanra készített kreációja nehezen veszi fel a versenyt Németh Szilárd őszinte, naiv gasztronómiai művészetével.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!