Németh Szilárd találkozása a fúziós konyhával

2021. május 2. – 16:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hogyan foglalja össze a fúziós konyha elméletét a wikipédia?

A fúziós konyha különböző étkezési kultúrák konyhaművészetét igyekszik ötvözni. A klasszikus regionális és nemzeti konyhák konyhatechnikai eljárásainak és alapanyagainak ötvözeteként megalkotott új ételkreációkat jelenti. A fúziós konyha a globalizáció korának konyhája, minden pozitív és negatív jelenségével együtt.

De hogyan csapódik le a globalizácó korának konyhája Németh Szilárd étkezőasztalán?

Chili con carne.
Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel.
Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel, tükörtojással.
Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel, tükörtojással, csipetkével.
Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel, tükörtojással, csipetkével, füstölt sajttal.
Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel, tükörtojással, csipetkével, füstölt sajttal és rengeteg cigánypetrezselyemmel.


Jó étvágyat!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!