George Clooney jótékonyságból csinál hülyét magából

2021. május 7. – 11:28

Másolás

Vágólapra másolva

Új jótékonysági akciót hirdetett George Clooney, csak adakozni kell 10 és 100 dollár között a feleségével közös jótékonysági szervezetének, és két szerencsés nyertes személyesen látogathatja meg őket a Comói-tónál, a repjegyet és a szállást is fizetik majd nekik.

Clooney pedig a jótékonyság kedvéért simán hülyét csinál magából egy reklámban, ami arról szól, hogy egyszer vásárolt valakitől valamit az interneten, de pont akkor ütött be az Egyesült Államokban az otthonmaradási kötelezettség, úgyhogy a világsztár nem tudott hazamenni, és maradt egy átlagember lakótársa.

A Byron nevű fazonnak pedig el kellett viselnie, hogy Clooney a világ legnagyobb Brad Pitt rajongója, akinek a párja nem engedi, hogy otthon Pitt-posztereket pakoljon ki, mindig az Ocean’s Elevent kell nézni DVD-n, és még a zoomolásba is beletrollkodik.

A videó egyébként mérsékelten vicces, de azért a látványért megéri, amikor a nemrég a 60. születésnapját ünneplő Clooney egy Brad Pitt-arcú párnát markolászik zavarában.

A jótékonyságra adott pénz a Clooney Foundation for Justice nevű alapítványhoz megy, amit George és Amal hozott létre, hogy a világ különböző emberi jogi krízisein segítsenek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!