Napi hétezer kalóriát zabál Mark Wahlberg egy szerep miatt, a szakácsa elmondta, pontosan mit

2021. május 6. – 14:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva


Habár nem tudni pontosan, hogy miről szól a film, és a színész kit fog alakítani, de Mark Wahlberg három hét alatt majdnem 10 kilót hízott a Stu című film főszerepéért.

A folyamatot korábban még úgy képzelte el, hogy egész nap majd csirke nuggetset és sört fog fogyasztani, de a színész személyes séfje, Lawrence Duran elmondta, hogy nem pont erről van szó, sőt. Wahlberg most tart egy hat hetes hízókúra felénél, és amint vége, azonnal elkezd majd fogyni.

A hétezer kalóriát nyolc különböző étkezéssel fogyasztja el, méghozzá ilyen konstrukcióban:

  • Hajnali 3-kor eszik négy tojást, ez az előreggeli.
  • Előreggeli után gyúr, majd gyúrás után eszik 8 tojást, 6 szelet bacont, egy csészényi főtt rizst, két evőkanál olívaolajat, és elfogyaszt egy fehérjeturmixot.
  • Három órával később darált marhahúst vagy pulykahúst eszik, általában húspogácsa formájában, vagy fasírtként, hozzá megint egy csészényi rizst.
  • Három órára rá jön egy fél sült csirke, még egy csészényi rizs, egy csészényi főtt spenót, és egy csészényi főtt cékla.
  • Három órával később vagy egy 20 dekás borjúszeletet vagy sertészeletet eszik, aztán hozzá egy feleakkora lazacot, megint egy adag rizst, olívaolajat és céklát hozzá.
  • Utána egy szép szelet steaket, 20 deka halat, és egy rakat zöldséget még hozzá.
  • Rögtön lefekvés előtt pedig le kell tolnia egy turmixot, amiben van zabpehely, almaszósz, lekvár, mandulavaj, és melasz is.

Wahlberg heti hat alkalommal tolja ezt az étrendet, de néha egy-egy hétvégi napon még így is beiktat egy megúszós napot, amikor elmegy pizzázni vagy tésztát enni egy étterembe. A séf szerint amúgy a színésznek pár hét kell majd, hogy ledobja a felesleget.

Ha esetleg valakinek ez túl sok betű lenne, és képben kellene illusztrálni a helyzetet, maga Wahlberg posztolta, hogy nézett ki az étrend előtt, és közben:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!