Szex, szerelem, kukkolás – avagy a parlament titkos bája

2021. április 27. – 13:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szabó Tímea a Facebook-oldalán osztott meg egy fotót arról, hogy Kövér László a Magyar Nemzet Szerelem, szeretet és szexualitás című véleménycikkét olvassa a parlament ülése alatt – miközben éppen több ezermilliárdnyi közvagyon alapítványokba szervezését szavazta meg a pártja.

Ez önmagában is mókás, de a csavar csak ezután jött, a Párbeszéd képviselője ugyanis befrissítette a posztját azzal, hogy Novák Katalin családokért felelős tárcanélküli miniszter a parlamentben folyó események helyett szintén mással volt elfoglalva. A Facebookot görgette, így észrevette Szabó posztját, amiről rögvest értesítette is a mellette ülő Kövér Lászlót – ezt egy kommentbe feltöltött fotóval is bizonyítja.

Kövér persze a poszttól ideges lett, és perverz kukkolónak nevezte Szabó Tímeát.

A képviselő ezt úgy kommentálta, hogy

„jelezném, hogy mentálhigiéniás megfontolásból eszem ágában nincs házelnök urat kukkolni. Itt ül előttem, sajnos nem tudom nem észrevenni, amit csinál. Elég baj ez nekem. 🙂”

Tegyük azért hozzá, hogy a Magyar Nemzet cikke nem egy érzelemdús filmkritika, sem pedig egy, a szerelem és a szexualitás fontosságát hangsúlyozó pszichológiai tárgyú cikk. Hanem a lap szellemiségéhez híven természetesen arról szól, hogy a liberális LMBTQ-propaganda hogyan devalválta ezeket a szavakat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!