Segglyuk, tárulj! – Furcsa meglepetést rejtettek el a Teslákban

2021. április 12. – 21:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Elon Musk villanyautóiba, a Teslákba csomó kis rejtett dolgot építettek vagy terveztek, amiket sorra, rendszerint véletlenül fedeznek fel a boldog Tesla-tulajdonosok.

Most egy újabb ilyennel bővült a széles körben ismert lista, a Teslák ugyanis az „Open butthole” vagyis „Segglyuk, tárulj!” hangparancsra kinyitja a töltő nyílását. Természetesen a dolog megy visszafelé is, a „Segglyuk, zárulj!” parancsra (close butthole) becsukódik a töltő – írja a Gizmodo, ami szerint a dolgot már 2020 áprilisában feltárta valaki, de valahogy mégsem borította be az internetet a dolog.

A nagyobb kérdés persze az, hogy ezt hogyan fedezi fel valaki?!

YouTube-videók alapján a Beavis és Buttheadbe illő poén a Model S és Model 3 típusú autóknál működik – pár modellnél viszont van, hogy a csomagtartót, vagy épp a kesztyűtartót nyitja meg hangparancsra az autó.

És hogy mi van még a hasonszőrű Tesla-lyukban? Van például Vissza a jövőbe-meglepetés, vagy Rick és Morty-utalás, fingmód, ami természetesen pontosan az, amire gondolunk, az autó szellentéshangokat ad ki különböző tevékenységkor, például indexelés helyett, és még egy sor ilyen van, változó érettségi fokozattal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!