Letartóztatták a koronát a győztes fejéről leszedő szépségkirálynőt

2021. április 9. – 12:23

frissítve

Letartóztatták a koronát a győztes fejéről leszedő szépségkirálynőt
Caroline Jurie csütörtököne elhagyta a rendőrséget, miután óvadék ellenében elengedték – Fotó: Lakruwan Wanniarachchi / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég megírtuk, hogy botrányba fulladt a Srí Lanka-i szépségverseny koronázási ceremóniája. Egy korábbi szépségkirálynő és jelenlegi Mrs. World, Caroline Jurie nem értett egyet a Mrs. Srí Lanka bíráinak döntésével, ezért leszedte a frissen koronázott királynő, Pupshika de Silva fejéről a fejdíszt, és átadta az első udvarhölgynek.

Jurie azért kifogásolta a döntést, mert a szabályok szerint elvált nő nem szerepelhet a kifejezetten házas nőknek rendezett versenyen, és szerinte De Silva nem volt házas.

Az eset miatt két órával elhúzódott a műsor, Jurie a színfalak mögött is balhézott (elvileg több tükör is összetört), így a Guardian azt írja, hogy a rendőrség testi sértés miatt letartóztatta Jurie-t. Da Silvának ugyan kórházi ellátásra volt szüksége az eset után, de miután a szervezők megbizonyosodtak róla, hogy házas (bár a férjével külön élnek), újra megkoronázták.

Mrs. World tettestársát, Chula Manamendrát is letartóztatták, mert részt vett a testi sértésben és a színházban történt rongálásban.

Da Silva azt mondta, hogy hajlandó eltekinteni a tárgyalástól, ha Jurie nyilvánosan bocsánatot kér. A letartóztatott nő erre nem volt hajlandó, 19-én lesz a bírósági meghallgatása. Csütörtökön óvadék ellenében szabadon engedték a két nőt.

A szervezők is kártérítést követelnek Jurie-tól, mert sok kár keletkezett a színpadon és a színfalak mögött, valamint azért, mert a megnyúlt műsoridő miatt a színház vezetősége még félmillió rúpiát (750 ezer forintot) követel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!