Westernfilmmé változtatta a szállodai karanténját egy unatkozó ausztrál díszlettervező

2021. április 7. – 23:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Westernfilmeket idéző világot teremtett a brisbane-i szállodai szobájában David Marriott reklámfilmes art director, aki a koronavírus-járvány miatt elrendelt kötelező karanténját tölti éppen. A férfi amiatt kényszerült utazni, mert február végén koronavírusban elhunyt a Londonban élő apja, az ő temetésére repült nemrég Nagy-Britanniába.

Amikor pedig visszatért Ausztráliába, akkor egy kijelölt hotelbe kellett vonulnia, ahonnan leghamarabb csak tíz nap elteltével szabadulhat, ha adott idő elteltével produkál két negatív koronavírus-tesztet. Marriott unalmában a szállodában kapott ételek csomagolóanyagát, főként a barna kartonpapírokat kezdte el hajtogatni, kihasználva a kellék- és jelmeztervező képességeit.

Előbb egy cowboykalapot, majd egy seriffmellényt, aztán egy pisztolyt is csinált magának. Végül addig szárnyalt a kreativitása, hogy egy közeli boltból ollót és ragasztót rendelt, és a szoba vasalódeszkája és egy asztali lámpa összeeszkábálásából egy lovat is kreált, amit Russellnek nevezett el.

„Most itt van Russell, és azt hiszem, egy kutya és egy macska lehet a következő. A legjobb az volt, hogy sikerült megnevettetnem az anyámat. Mindent megért, hogy újra láttam nevetni, az elmúlt időszak megviselte őt. Az embereknek csak egy kis nevetésre van szükségük, ez javítja a moráljukat” – mondta Marriott a Guardiannak, aki azt reméli, hogy a furcsa művészeti performanszával sikerül felhívnia a figyelmet az újrahasznosítás hiányára a karanténnak kijelölt szállodákban.

Mariott az ABC Brisbane-nek elmondta, hogy rengeteg üzenetet kapott, mióta megosztotta a világgal a karanténban töltött napjait. Több százan köszöneték meg, hogy egy kis nevetést és örömet okozott nekik. A szállodai karanténból szombaton szabadulhat ki, addig még folytatódik a Western-kalandja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!