Mostantól az igazi nevén kell nevezni a Westworld színésznőjét

2021. április 5. – 08:23

Mostantól az igazi nevén kell nevezni a Westworld színésznőjét
A színésznő, itt még Thandie Newtonkén a Westworld harmadik évadának bemutatóják a San Diego Comic-Conon 2019-ben – Fotó: Kevin Winter/Getty Images North America/Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az első filmjének stáblistáján rosszul írták a nevét, és ez a név kísérte végig Thandie Newton (Mission Impossible 2, Westworld) karrierjét, aminek most szeretne véget vetni a színésznő.

Newton ugyanis elmondta a British Vogue-nak, hogy az igazi neve

Thandiwe Newton,

amit úgy kell kiejteni, hogy tenDÍvéj, és azt jelenti, hogy „szeretett”.

Newton elmondta az interjúban, hogy nagyon hálás azért, mert a szakmában olyanok veszik körbe, akik tényleg látják őt, és nem tárgyiasítják a színesbőrű színészeket, ami olyankor történik, ha egyedül vannak. Az 1991-es Flört című filmben eléggé úgy tűnik, hogy egyedül volt Noah Taylor és Nicole Kidman mellett, amikor ráragadt a rossz név.

Newtonnak nem volt jó élmény a Flört forgatása, 2020-ban arról beszélt, hogy a film rendezője, John Duigan alávetette őt az angolul grooming nevű folyamatnak, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy érzelmileg manipulálta az akkor még tizenéves színésznőt, hogy feküdjön le vele. Newton most elmondta, hogy egy adott ponton ki kellett rúgnia a sajtósát, mert felvetette neki, hogy ne beszéljen annyit a zaklatási ügyéről, ugyanis rosszat tesz a karrierjének.

„Ez a nevem. Mindig is ez volt a nevem. Most visszaveszem, ami az enyém” – mondta a a brit színésznő az interjúban.

(Deadline)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!