Egy irányba dobbannak az orosz szívek: Putyint választották Oroszország legjóképűbb férfijának

2021. április 4. – 13:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lovaglás csupasz felsőtesttel, megmártózás a fagyos vízben rezzenéstelen arccal, embert próbáló vadászatok zord, szibériai körülmények között – igen, az orosz elnök férfiasságát már számtalan felvétel bizonyította az elmúlt években.

Ha ez nem lenne elég, most egy felmérésben is kimutatták: ő a legjóképűbb, a legvonzóbb férfi a világ legnagyobb területű országában. Az egyébként függetlennek számító orosz újság, a Moscow Times cikke szerint a Superjob.ru álláskereső oldal felmérésében a válaszadó férfiak 18 százaléka, és a nők 17 százaléka is úgy gondolta, hogy nincs Putyinnál vonzóbb orosz férfi. Sem a színészek, sem a sportolók, sem más politikusok nem versenyezhetnek vele.

Honnan is tudhatná mi az, hogy ezüstérem Fotó: SERGEY GUNEEV / SPUTNIK VIA AFP
Honnan is tudhatná mi az, hogy ezüstérem Fotó: SERGEY GUNEEV / SPUTNIK VIA AFP

A 68 éves elnök az egyetlen, aki 10 százaléknál több szavazatot kapott. Némileg furcsává teszi a felmérést, hogy a válaszadó férfiak 19 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ő maga a legjóképűbb férfi a hatalmas országban. Fájó pofon lehet ugyanakkor számukra, hogy a nők 18 százaléka azt mondta, egyáltalán nincs helyes férfi Oroszországban…

És most idézzünk fel egy híres orosz popdalt, melyben két nő arról énekel, hogy olyan férfit akarnak maguk mellé, mint Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!