Ogli G: Itt az ideje, hogy egy kicsit csendben maradjak – ilyen volt a búcsúkoncert

2021. július 25. – 21:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ogli G huszonkét év után vonul vissza a zenei pályafutásából, hogy nyugodtabb életet éljen, és nem tervez már visszatérni. A 46 éves gengszterrapper 1999-ben kezdett el zenélni Ganxsta Zoleeval és Dopemannel, oszlopos tagja volt a budapesti alvilágnak, kényszerítés vádja miatt két évig előzetesben is ült. A Toldiban tartotta szombaton a búcsúbuliját, ahová rengeteg rajongó elment, és mi is, hogy megnézzük, hogy buliznak együtt utoljára.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass