Kovács Gergő: Ha az összellenzék nem kampányolt volna a Kutyapárt ellen, nem lenne fideszes kétharmad

2022. április 3. – 23:29

Másolás

Vágólapra másolva

„Te vagy a legnagyobb nyertese a választásnak” – mondta Schiffer András, korábbi LMP-s országgyűlési képviselő Kovács Gergőnek alig néhány perccel Orbán győzelmi beszéde után. Az Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke szerint kár, hogy nem lesz legális a marihuána holnaptól, és „külön gáz, hogy a Covid-diktatúrázással a félnácik is megelőztek minket.”

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Kovács Gergő szerint a választási eredmény nem utal arra, hogy megérte volna részt venni az összefogásban. „Jó lenne, ha Márki-Zay Péter nem politikával foglalkozna” – mondta az MKKP társelnöke, aki szerint

ha az összefogott ellenzék nem kampányolt volna a kutyapártosok ellen, akkor bejuthattak volna a parlamentbe, és ha összejött volna nekik az 5 százalék, akkor biztos nem lenne fideszes kétharmad.

„Ez most ilyen buzi politikus duma, de én akárhová megyek az országban, mindig normális emberrel találkozok, és mégis megszavaztuk ezt a bullshit faszságot.”

Kovács arról is beszélt, hogy vállalja a teljes felelősséget a mai eredményekért. Mikor arról kérdezték, hogy felajánlja-e a lemondását, akkor visszakérdezett, hogy mennyi pénzt adnának érte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!