Tarlós: Csecsemőként felsírtam volna, ha Márki-Zayról álmodom

2022. március 21. – 09:58

Másolás

Vágólapra másolva

„Akárhányszor az arcára nézek, az jut eszembe, hogy csecsemőként felsírtam volna, ha Márki-Zayról álmodom. Tíz évig ezt a várost vezettem, de soha nem jutott eszembe, hogy odakéredzkedjek a miniszterelnöki székbe. Nem tudom, neki hogyan jutott eszébe, mindjárt Hódmezővásárhelyről katapultálva” – mondta Tarlós István volt főpolgármester az óbudai Fidesz helyi szervezetének csoportgyűlésén az egyik Duna-parti étteremben a Blikk helyszíni videója szerint.

A rendezvényt Bús Balázs és dr. Gór Csaba szervezte, akik a 10. és a 4. budapesti egyéni választókörzet kormánypárti jelöltjei, a kampányrendezvényre meghívták Varga Mihály pénzügyminisztert és Tarlós Istvánt is – írja a Blikk.

A lap arról is kérdezte a volt főpolgármestert, hogy mi változott Karácsony főpolgármestersége alatt Budapesten. „Én azt hiszem, a főpolgármester úr nem a maga ura, nem nagyon hiszem, hogy a fogalmazványait önállóan fogalmazná meg az esti magányában. Azt látom, hogy új, önálló projekt, új kezdeményezés nincs a fővárosban, amik futnak, azokat kivétel nélkül mi készítettük elő” – mondta a kérdésre válaszolva Tarlós István.

Arra a kérdésre, hogy mit jósol az április 3-ai választás végeredményére, Tarlós István azt mondta: „Sosem jósolok, 2019 óta pedig aztán végképp nem, azóta én a közvélemény-kutatási adatokat több mint óvatosan fogadom.” A volt főpolgármester azt gondolja, hogy ha holnap lenne a választás, akkor a kormánypárt megnyerné azt.

A Publicus Intézet legfrissebb kutatása szerint a megkérdezettek 42 százaléka annak örülne, ha a választás után az összefogott ellenzék venné át az ország vezetését. Erről itt írtunk részleteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!