Megütötte az egyik ellenzéki politikus a másikat Dobrev Klára gyáli fórumán

2022. február 27. – 18:59

Másolás

Vágólapra másolva

Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje (Pest megye 7. számú választókerülete) vasárnap összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Dobrev Klára gyáli fórumán – írta az Index értesüléseire hivatkozva az MTI.

A tudósítás szerint a verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között. Ezt követően Hegymegi István úgy fejbe verte az ellenzéki közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

A Telexnek Fricsovszky-Tóth Péter megerősítette hogy az incidenst követően a Merényiben CT-vizsgálatot végeztek rajta, de azt mondta, hogy ő nem verekedett, nem köpködött, őt ütötték meg. Később hivatalos jelölti oldalán azt írta:

„Hegymegi István már felfüggesztett Demokratikus Koalíció tag, önkormányzati képviselő provokált, leköpött, majd amikor elfordultam tőle, megütött. Természetesen a feljelentést megtettem, a rendőrség elindította a nyomozást.”

Megkérdeztük Hegymegi Istvánt és a Demokratikus Koalíciót is, mi történt Gyálon, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!