Nincs nyoma Bangóné diplomájának

2022. január 22. – 16:32

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilvános önéletrajza szerint az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó 2013-ban közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF). A kormányközeli Mandiner közérdekű adatigénylést küldött a főiskola jogutódjának, a Budapesti Gazdasági Egyetemnek, és arra voltak kíváncsiak, hogy a szocialista parlamenti képviselő járt-e a BGF-re, ha igen, mennyi ideig, milyen vizsgákat tett le, és kapott-e diplomát.

„Tanulmányi rendszerünk archívumában az Ön által kérdezett személyre vonatkozóan semmilyen adat nem található” – írta válaszában a felsőoktatási intézmény. Az Országgyűlés Hivatalát is megkereste a lap, és azt a választ kapták, hogy a hivatalnak nincs kompetenciája, hogy ellenőrizze a képviselők önéletrajzának tartalmát.

Az információval kapcsolatban Bangóné csütörtök óta nem válaszol a Mandiner kérdéseire. Szombat délután sms-ben kerestük a politikust, amint elérjük, frissítjük a cikket.

A képviselő 2014-ben és 2018-ban is listáról jutott be a parlamentbe. Hasonlóban bizakodhat most is, mert az előválasztáson kikapott ellenfelétől, így nem indul majd egyéni képviselőjelöltként az április 3-i választásokon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!