Mi lesz az iPhone-okon kívül és mit nem érdemes várni?

2022. szeptember 7. – 18:49

Másolás

Vágólapra másolva

Természetesen idén is lesz Apple Watch, ami a pletykák szerint még annyiban sem fog különbözni a tavalyi modelltől, mint amennyiben az különbözött az elődjétől, sem kinézetben, sem teljesítményben, sem pedig a funkciók terén. Leginkább azt lehet kiemelni, hogy lehet, hogy lesz benne testhőmérséklet-mérés, illetve felismerheti majd az autóbaleseteket, nagyjából úgy, mint ahogy a tavalyi modell azt, ha elesünk bringázás közben. Ami viszont komoly újdonság lehet, az az egyelőre jobb híján Próként ismert modell, ami nagyobb és strapabíróbb lehet a sima Apple Watch 8-nál. Az óra a pletykák szerint kifejezetten extrémebb körülményekre lesz szabva, vagyis a tavaly is megszólított extrém sportolók lehetnek a célközönség.

Emellett pedig jöhet még az okosóra megfizethető, SE változatának új modellje is, de erről egyelőre nem sokat lehet tudni.

Mark Gurman, a Bloomberg szakírója azt is állítja – és miután ő elég megbízhatónak számít ezekben a körökben, nagy valószínűséggel tényleg így is lesz –, hogy bemutatkozhat az AirPods Pro 2, de erről egyelőre nem sok minden derült ki. Az apple-ös témában rendszerint megbízható Ming-Chi Kuo annyit tett hozzá ehhez, hogy az új AirPods Pro támogatni fogja az Apple saját veszteségmentes formátumát, az ALAC-ot, de az egyelőre érdekes kérdés, hogy hogyan, mert Bluetoothon keresztül ez nem működik, az AirPods Pro pedig eddig csak így funkcionált.

Ahogy tavaly, úgy idén sem tűnik valószínűnek előzetesen az, hogy új iPadekről és Macekről is legyen szó, ezek egy későbbi eseményen kaphatnak majd szerepet, de az Apple tavaly is okozott meglepetést a tabletekkel, szóval semmit sem lehet kizárni. Ha már meglepetés, az teljesen egyértelmű, hogy a legnagyobbat biztosan az szólna, ha az Apple lerántaná a leplet a kevert valóságos szemüvegéről, amiről jelenleg sok konkrétumot nem lehet tudni, de az Gurman alapján valószínű, hogy Reality Pro vagy Reality One lesz a neve. Kuo viszont korábban azt mondta, hogy legkorábban jövő januárban mutathatják be, szóval nem valószínű, hogy most szó lesz róla.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!