Trump: Musk egy kamugép, arról is hazudott, hogy rám szavazott-e

2022. július 10. – 13:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trumpot nem lepte meg, hogy Elon Musk megpróbál kihátrálni a Twitter megvásárlásából – írja a volt elnök alaszkai kampánybeszéde alapján a Busienss Insider. Trumpot két okból nem lepte meg, hogy Musk bejelentette, hogy inkább mégse venné meg 44 milliárd dollárért a közösségi oldalt: egyrészt már korábban is megjósolta, másrészt Muskot kamugépnek (bullshit artistnak) tartja.

Leginkább azért tartja megrögzött hazudozónak, mert Musk elvileg nemrég azt mondta, hogy soha nem szavazott republikánus jelöltre, pedig a volt elnöknek azt állította, hogy rá szavazott. Nem könnyű eldönteni, hogy Musk melyik párt felé húz, bár a kampányadományai és az elmúlt hónapokban tett kijelentései után mostanában inkább a republikánusok felé.

Trump a beszédében megjegyezte, hogy látta a Musk-Twitter-szerződést, ami „nem egy jó szerződés”. A volt elnök azért hagyott magának egy kiskaput, hogy később nehogy kamugépséggel lehessen vádolni.

„Szóval ő is egy kamugép, de nem fogja megvenni. Nem fogja megvenni. Bár lehet, hogy mégis, valamivel később, ki a fene tudja, mi fog történni. Elég nyomorult szerződése van”

– mondta.

Az egész Musk-kitérő lényege az volt, hogy arra ösztönözze a nézőket, hogy iratkozzanak fel a Truth Social közösségi oldalára, ami a szólásszabadság utolsó mentsvára – annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban több felhasználó is arra panaszkodott, hogy a véleménye miatt letiltották az oldalról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!