A yettelesek egy része nem tudott telefonálni reggel, azt javasolják, indítsák újra a telefonokat, és már jó lesz

2022. április 23. – 10:15

Másolás

Vágólapra másolva

Több olvasónktól is arról kaptunk értesítést szombaton reggel háromnegyed nyolc és fél kilenc között, hogy használhatatlan a Yettel (megboldogult Telenor) hálózata, sem telefonálni, sem internetre csatlakozni nem tudnak. Akadt olvasónk, aki Kecskeméten, más Budapest III. vagy XVII. kerületében tapasztalta ugyanezt, de a Yettel Facebook-oldalán is megjelentek a dühös kommentek.

Megkeresésünkre a Yettel azt válaszolta, hogy „egy tervezett karbantartás nem tervezett következménye” volt, hogy néhány yettelesnél hiba lépett fel reggel, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy már fél tízre helyreállt a rendszer, ugyanakkor bizonyos esetekben szükség lehet a készülék újraindítására a megfelelő kapcsolódáshoz.

Frissítés 2022.04.23. 10:28-kor:

Szerkesztőségünkhöz több jelzés is érkezett, hogy a hiba továbbra is fennáll náluk.

Frissítés 2022.04.23. 12:30-kor:

A Yettel legfrissebb sajtóközleménye szerint a „nem várt fejlemény miatt” egyes ügyfelek akadozást tapasztalhattak a szolgáltatásban, de a hibát elhárították. „Az érintett ügyfeleknek szükséges lehet telefonjuk újraindítása vagy repülőgép üzemmód be- kikapcsolása. A kellemetlenségért elnézést kérünk” – írták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!