Már a Google-nél is többször nyomnak az emberek a TikTok-ra

2021. december 24. – 09:45

Másolás

Vágólapra másolva

A Cloudflare internetes biztonsági cég jelentése szerint 2021-ben több olyan hónap is volt, amikor többen használták a TikTok-ot, mint Google-t. A BBC írja, hogy februárban, márciusban és júniusban is TikTok volt a legnépszerűbb online felület, augusztus óta pedig stabilan veri a Google-t. A Cloudflare kimutatása szerint a TikTok és a Google után a Facebook a harmadik legnépszerűbb domén, de a top10-ben benne van még az Apple, az Amazon, Microsoft, a Youtube és a Twitter is.

A szakértők szerint a TikTok iszonyatos népszerűsége főleg annak köszönhető, hogy a Covid-járvánnyal járó bezártság miatt az embereknek sokkal nagyobb igénye van szórakoztató tartalmakra. Olyannyira, hogy júliusig 3 milliárdszor töltötték le a TikTok applikációiját, és egymilliárd aktív felhasználója van.

A TikTok annyira jól pörög, hogy márciusban elindul a TikTok Kitchen nevű szolgáltatás, amellyel házhoz lehet rendelni a platformon népszerű ételeket. Az indulásnál 300 étteremmel dolgozik majd a szolgáltatás, de a cél az, hogy 2022 végére már ezer étteremből lehessen a TikTok-on népszerű ételeket rendelni, mint például a sült fetás tészta, ami a legkeresettebb étel volt 2021-ben a Google-ön.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!