Megtanítja a Bing a ChatGPT-t pontosan hivatkozni és naprakész válaszokat adni

2023. május 24. – 14:39

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb fejlesztésekkel bővül a ChatGPT, az OpenAI chatbotja a Microsoft Bing keresőjével keresztezve képes lesz majd naprakész válaszokat adni, míg korábban a chatbotnak csak a 2021-ig megjelenő információkhoz volt hozzáférése. A chatbot a fejlesztéseknek köszönhetően képes lesz pontosan lehivatkozni a forrásait, ami sok felhasználó szerint az egyik legnagyobb probléma volt a népszerű chatbottal, írja a SkyNews.

Az újdonságokat kedden jelentették be a Microsoft Build 2023 fejlesztői konferencián, ahol a cég vezetője, Yusuf Mehdi azt mondta, hogy „a ChatGPT egy világszínvonalú keresőmotorral lesz felszerelve, így aktuális ügyekről is naprakész válaszokat tud majd adni.” A továbbfejlesztett ChatGPT egyelőre csak az előfizetős felhasználók számára lesz elérhető, de egy pluginen keresztül hamarosan bárki használhatja majd.

A pluginek kapcsán egyébként azt is bejelentette a Microsoft, hogy az OpenAI-jal közösen elkötelezték magukat egy univerzális platform mellett, így az MI-hez készülő pluginek fejlesztéséhez és benyújtásához már csak erre lesz szükség a jövőben. Az is kiderült, hogy a már bejelentett pluginek, például a matematikai feladatoknál rendkívül hasznos WolframAlpha mellett újabbak is érkeznek majd a Bingbe. Emellett érkezik a Windows Copilot is, amely a Windows 11-be is elhozza a Bing Chat előnyeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!