Mégsem tiltja be az OnlyFans a szexuális tartalmakat

2021. augusztus 25. – 16:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mégse fogja betiltani felületén a szexuális tartalmakat az OnlyFans – írta meg a Variety.

„Továbbra is otthont biztosítunk minden alkotónak” – nyilatkozta a cég.

Az OnlyFans októbertől vezette volna be az új közösségi alapelveket, ami alapján eltűnt volna az oldalról a felnőtt tartalom. A platform a döntést azután hozta meg, hogy a banki és pénzügyi partnerei kifejezték az erre való igényüket.

Ahogy azt korábban már írtuk, a döntés azért is volt meglepő, mert az OnlyFans egyértelműen az első számú felület, ha felnőtt tartalomról van szó, emellett a pandémiás időszak egyik legnagyobb online sikersztorija. Rengeteg alkotó készít szexuális vagy egyenesen pornográf tartalmakat az OnlyFansen, amit fizetéssel lehet elérni. A felületen fizethetünk live streamért, privát üzenetekért, videókért, előfizetésért, de simán csak „borravalót” is lehet adni, ha tetszik nekünk a tartalom.

A felületet alapvetően azért hozták létre, hogy fotósok, zenészek, sminkesek, színészek és más alkotók bevételhez tudjanak jutni, de az elmúlt években megjelentek a szexmunkások és olyan influenszerek a felületen, akik itt árulták magukról a saját szexuális felvételeiket.

A változtatás nagyon hátrányosan érintette volna azokat a szexmunkásokat, akiknek a megélhetésük részét képezi az OnlyFans oldalára feltöltött tartalom. A platformra olyan hírességek is regisztráltak, mint a rapper Cardi B vagy a szupermodell Bella Hadid.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!