„A szépségápolás forradalma zajlik” – a Beauty Expón forgattunk

2023. szeptember 21. – 10:58

Másolás

Vágólapra másolva

Mit hangsúlyoznak magukon a világ különböző országaiban élő nők? Melyek az aktuális sminktrendek? Tényleg paradigmaváltás van a bőrápolásban? Lehet fenntarthatóbban foglalkozni a külsőnkkel? Pénteken tartották a 30 éves Rossmann és a Krémmánia közös szervezésében a Beauty Expo rendezvényt a Millenárison, ahol mi is forgattunk.

„Egy nap, ami csak rólad szól” volt az idei rendezvény szlogenje, a gyártók legújabb termékei mellett a legmenőbb trendekkel kapcsolatban is tájékozódhatott a közönség. Az előadások és workshopok mellett személyes tanácsadás, kötetlen beszélgetés és más különböző aktivitások is voltak, meg is teltek a Millennáris terei a Rossmann és a Krémmánia közös rendezvényén.

A Beauty Expo látogatói ajándék termékekkel, profi sminkeléssel is gazdagodhattak, de a szépségipar avatott tagjaival is beszélgethettek. Stábunk is kérdezte Ördög Nórát, aki saját termékével kapcsolatban elmondta, hogy az otthoni lakkzselézés jó énidős foglalkozás. Tapasztalata szerint a magyar nők szeretik a szemüket hangsúlyozni, és számára inspiráló, hogy az online videókban mennyi sminktipp látható.

A rendezvényen azok a márkák vannak jelen, akik a Rossmann polcain is megtalálhatók, árulta el Horváth-Tokaji Hajnalka, a cég Senior Kategória menedzsere. Pohorelli Bettina makeup artisttól megtudtuk, hogy Selena Gomez felhő smink trendje hódít napjainkban, mely két korábbi irányzat egyesítése. Viszkok Fruzsi kiemelte, hogy az utóbbi időben előtérbe kerül a természetesség, ami nagyon jó irány.

Lilu szerint a tudatos arcápolás forradalma zajlik, ezért is látható tömeg minden standnál. Már sokkal inkább figyelnek a vásárlók az összetevőkre, hatóanyagokra, és hogy valóban hozzá illő terméket használjanak. Kovács Zsófia Adrienn véleménye szerint a klímaválság miatt is fontos, hogy a kozmetikai hulladékot külön gyűjtsék, ezen dolgoznak a Rossmannal. Jelenleg ugyanis évente mintegy 120milliárd terméket vásárlunk globálisan, melynek mindössze 9%-a lesz újrahasznosítva.

A cikk megjelenését a Rossmann Magyarország támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!