A technikai innováció rajongóinak ünnepe az idei Black Friday is

2022. november 13. – 11:04

A technikai innováció rajongóinak ünnepe az idei Black Friday is
Scooter 4 Pro – Fotó: Xiaomi

Másolás

Vágólapra másolva

A karácsony előtti hatalmas leárazások és az ünnepi vásárlási szezon kezdete – körülbelül így lehet definiálni a hazánkban is teret hódító akciós időszakot. Ennek apropóján hozunk példákat arra, hogy milyen hasznos, sőt mára elengedhetetlen okoseszközöket lehet kedvezményes áron beszerezni és miért éri meg ezekre most lecsapni.

eA top 500-as tech vállalat, a Xiaomi idén is jó áron kínálja széles termékpalettája egyes darabjait az okosotthon eszközöktől az elektromos rolleren át az okostelefonokig. Bár a vállalat elsősorban mobilgyártóként ismert Magyarországon, valójában teljes ökoszisztémát kínál az okoseszközök terén.

A Xiaomi kedvezményes Black Friday ajánlatai között a https://xiaomiofficial.hu/promociok/xiaomi-black-friday-2022/ oldalon tudsz szétnézni.

Amiből mindig a legokosabbat keressük: mobiltelefonok

A Xiaomi akciós termékei közül két prémium kategóriás készüléket mutatunk jó példaként, a Xiaomi 12 és a 12X okostelefonokat. Egyaránt tripla kamerarendszerrel és 50MP-es főkamerával, AMOLED kijelzővel, nagy teljesítményű 4500mAh-as akkumlátorral és 67W-os gyorstöltéssel rendelkeznek. Ezek a mobilok azzal együtt is kiegyensúlyozottan jó teljesítményt kínálnak minden téren, hogy nem óriásiak -7 cm alatti a szélességük és 180g körüli a súlyuk- így jobban kézre állnak és a zsebünket sem húzzák le.

Xiaomi 12X kiváló kamerával- Fotó: Xiaomi
Xiaomi 12X kiváló kamerával- Fotó: Xiaomi

A középkategóriát keresők sem maradnak Xiaomi kedvezmények nélkül, a kínálat része két Redmi (a Xiaomi almárkája) készülék, a Redmi Note 11S és a Redmi 9A képében. A Note 11S többek között FHD+ AMOLED kijelzőt, 108 MP-es főkamerát és Samsung szenzort kapott, ami rendkívül részletgazdag fotókat és videókat eredményez. A 9A esetében érdemes kiemelni a remek teljesítményt biztosító MediaTek Helio G25 processzort, a tenyérkioldót és a külső ház vibráló színeit.

Mindkét okostelefonban 5000mAh-es akkumulátor található, ami a munkaigényes műveletek mellett is bírni fogja a nap végéig.

Okosotthonok: kényelem és költséghatékonyság

A Xiaomi kínálatában számos okosotthon eszköz és szenzor megtalálható. Az eszközöket a Xiaomi saját alkalmazásával egyszerűen lehet irányítani és programozni: a Xiaomi Home alkalmazáshoz ma már több mint 526 millió okoseszköz csatlakozik világszerte.

Az idei Black Friday során természetesen ezekre is lesz kedvezményes ajánlat. Többek között a Xiaomi Home applikációhoz csatlakoztatható és így programozható házikedvenc-etetőre, a Xiaomi Smart Pet Food Feederre, valamint az itató Xiaomi Smart Pet Fountainre.

Érdekes és feltétlenül hasznos a Xiaomi Smart Tower Heater Lite elektromos fűtőberendezés, ami néhány másodperc alatt bemelegszik és képes egy helyiséget 22 és 28 Celsius fok közötti tartományban tartani.

Okoscsengőt is beszerezhetünk, ami egy biztonsági kamera és egy videócsengő optimális házasítása. A Xiaomi Smart Doorbell eszköz 3 kamera segítségével az ajtó előtt zajló gyanús mozgást automatikusan videóra veszi és értesítéseket küld, ha valaki csenget. Sőt, a telefonon keresztül láthatjuk, illetve meg is szólíthatjuk az illetőt.

Talán a legkeresettebb okos háztartási eszköz manapság a robotporszívó. Természetesen a Xiaomi háza táján sincs ez másképp, az akciós időszakban a Mi Robot Vacuum Mop 2 berendezést is kedvezményes áron be lehet szerezni, ami akár egy 150 négyzetméteres lakás kitakarításához is elegendő erővel rendelkezik.

A kínálatban okos turmixgépre is akadhatunk: a Smart Blender hideg és meleg ételek elkészítéséhez is tökéletes partner. úgy, hogy az alkalmazáson keresztül irányítható és akár előre is programozható.

Viselhető okoseszközöktől a közlekedésig

Sportoláshoz, aktív életmódhoz rengeteg jó dolgot találhatunk, melyek mérik a teljesítményt, egyben környezettudatos közlekedést is lehetővé tesznek.

Ezek közül a Black Friday alkalmával leginkább a városi életmódhoz illeszkedő eszközöket ajánlunk. Ilyen a vezeték nélküli Redmi Buds 3 fülhallgató és a Xiaomi Smart Band 7 Pro – utóbbi egy egészségügyi értékeket figyelő aktivitásmérő számos olyan lehetőséggel, ami a mindennapi életet és a sportos életmódot is gördülékenyebbé tudja tenni. Például méri az alvásminőséget és több más paraméter mellett a vér oxigéntartalmát is.

Okosórával sportolni és kikapcsolódni is jobb – Fotó: Xiaomi
Okosórával sportolni és kikapcsolódni is jobb – Fotó: Xiaomi

Különleges eszköz a csendes masszázspisztoly, ami a testmozgás és a mindennapi ülőmunka utáni izom- és kötőszövet regenerálódásában segít. A Xiaomi kínálatában Massage Gun néven találunk ilyet, akár sokat mozgunk, akár keveset, jól jöhet.

Végül egy (természetesen szintén okos) elektromos rollert is ajánlunk az akciós kínálatból, mely egy töltéssel akár 55 km-t is meg tud tenni. A Scooter 4 Pro okosfunkcióinak köszönhetően lezárható a motor, könnyedén kiolvasható az akkumulátor töltöttségére vonatkozó adat akár az okosotthon központon és az alkalmazáson keresztül is.

A felsorolt termékeket a kedvezményes áron a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin lehet megvásárolni.

A Black Friday akcióban résztvevő partnerek: Alza, Auchan, eMAG, Euronics, MediaMarkt, mi-home.hu, notebook.hu, speedshop.hu, xiaomishop.hu, Xiaomi Store Arena Mall és 220volt.

Az ajánlat 2022.11.09. és 2022.11.27. között vagy a készlet erejéig érvényes, és csatornánként eltérhet. A részletekről érdeklődni lehet a promócióban résztvevő partnereknél vagy a https://xiaomiofficial.hu/promociok/xiaomi-black-friday-2022/ weboldalon.

A cikk megjelenését a Xiaomi támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!