Közösségi finanszírozás – te kit támogatnál?

2022. június 16. – 10:57

Közösségi finanszírozás – te kit támogatnál?

Másolás

Vágólapra másolva

A Brancs nevű új magyar platformon bárki támogathatja a számára jónak tűnő hazai projektek elindulását. Annak pedig, akinek jó termék-, szolgáltatás- vagy más terve van, ideális felület, hogy kipróbálja, mások szerint is érdemes-e megvalósítani az ötletét. Mit támogatnának olvasóink a független sajtón kívül?

A Brancs egy új magyar platform, ahol vevőként hazai projektek indulását támogathatod a vásárlásoddal. Ha összejön a célösszeg, a projekt megvalósulhat és te megkapod a kívánt terméket vagy szolgáltatást, ha pedig nem sikerül elérni a célt, egyszerűen visszakapod a befizetett pénzt. Lehetőség van teljesen nonprofit projektek indítására és támogatására is az oldalon.

Mivel a közösségi finanszírozás egyben pénzgyűjtés is, jó tudni, hogy sikeres projektek esetén akár hónapokat kell várnod a termék megérkezéséig. Cserébe kedvezményes áron, elsőként jutsz hozzá a minőségi és hazai termékekhez.

Áruld el, te mit támogatnál!

Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz a magyar közösségi finanszírozás jövőjének alakításához! Kattints ide és nézz körül a jelenlegi összes Brancson lévő projekt között.

Kedvenc kampányaink

Cseles – Az idei nyár legütősebb szörpje, kizárólag felnőtteknek.

Megnézem a kampányt

Refilamer: 3D nyomtatás hulladékból, költséghatékonyan.

Megnézem a kampányt

Támogasd a jövő ökotudatos feltalálóinak fejlődését! – Robokaland.

Megnézem a kampányt

A cikk megjelenését a Brancs támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!