Könnyen kordában tarthatod költéseidet, így több maradhat hó végén!

2022. január 12. – 11:41

Könnyen kordában tarthatod költéseidet, így több maradhat hó végén!

Másolás

Vágólapra másolva

Egy pedagógus napját követtük végig; arra voltunk kíváncsiak, hogyan segíti egy mobilalkalmazás abban, hogy tudatosabban kezelje napi kiadásait. Videónkban Szilviával jártunk benzinkúton, pékségben és kisboltban, megnéztük, hogy alakulnak tervezett és spontán kiadásai. Nap végén ő maga is meglepődött azon, hogy mennyi pénzt adott ki, de arra is rájött, hogyan lehetne visszafogni költéseit.

Az első lépés pénzügyeink tudatosabb kezelésében az, ha követjük költéseinket, és látjuk, milyen vásárlásoknál kezdhetnénk el spórolni. Mióta a fizetésnél előtérbe került a kártya, vagy akár a mobiltelefon, ez sokkal könnyebben megy, hiszen a kiadások nagy részét nem nekünk kell vezetni, ezt megteszi helyettünk egy mobilalkalmazás – ha megadjuk neki az esélyt.

Szilvia Szentendrén él, háromfős családban. Kártyával szokott fizetni, költéseit az OTP Bank új MobilBank alkalmazásával követi, mely automatikusan kategóriákba sorolja a kiadásokat. Ennek köszönhető, hogy nap végén könnyen összesítheti és átláthatja, hogy mik azok a tételek, amelyeken esetleg csökkenteni lehetne, és abban is segít, hogy havi kiadásait is kordában tudja tartani.

Az új OTP MobilBankba fejlesztett Kiadásfigyelő, azon túl, hogy nagyon praktikus segítség a mindennapi vásárlásokhoz, a funkció – Szilviához hasonlóan – még sokunk számára jelenthet kézzelfogható támogatást a pénzügyi tudatosság felé vezető, sokszor nem könnyű úton. Az új MobilBank minden internetbanki szerződéssel rendelkező OTP-ügyfél számára elérhető és érdemes is mihamarabb regisztrálni az új szolgáltatásra, mert a jelenleg a még az újjal párhuzamosan működő mobilbanki alkalmazástól, a SmartBanktól hamarosan elköszön az OTP Bank. 2022 március 1-től a hitelintézetnél már csak az új OTP MobilBank alkalmazás lesz elérhető a lakossági ügyfelek számára, mely a korábban megszokottak mellett számos új, hasznos funkcióval bővült. Az OTPdirekt internetbank továbbra is elérhető marad az új OTP InternetBank mellett.

A cikk megjelenését az OTP Bank támogatta. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből. #reklám #hirdetés

Az OTP Bank 2021-ben elnyerte a Digitális Jólét Program kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyét. A bank fejlesztéseivel, a Digitális Jólét Programban foglalt elvekkel összhangban, elősegíti a digitális átalakulást, mint átfogó, esélyteremtő társadalmi változást, amelynek középpontjában ügyfelei állnak.

Advertisement
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!