Tennél valamit a Földért? Újévi fogadalmak a Telexen!

2021. december 31. – 10:54

Tennél valamit a Földért? Újévi fogadalmak a Telexen!
Kép: Coca-Cola Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

Az év utolsó napjának vannak biztos pontjai: pukkannak a pezsgősdugók és a petárdák, tűzhelyre kerül a lencse és a fánk, sokáig fent maradhatnak a gyerekek és éjfélkor elhangzik a himnusz. A kötelező vidámság mellett ilyenkor számot vetünk az eltelt évvel is, hogy a következőt még jobban töltsük. Az újévi fogadalmak erről szólnak. Kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink is fogadkoznak- e ilyenkor, és hogy a zöld szemléletnek van-e helye a 2022-es célok között.

Van, aki káros szenvedélyéről szeretne lemondani ilyenkor, más egészségesebben szeretne élni, vagy épp hasznosabban tölteni idejét. Közösségi célok is megjelennek a fogadalmakban: ki ne szeretne boldogabb családot, elégedettebb kollégákat, jobb világot? Abban is biztosak lehetünk, hogy a környezet védelme is egyre jobban előtérbe kerül, amikor fogadkozunk.

Már csak ezért is, mert a klímaváltozás ügye, a karbonlábnyom és környezetszennyezés témája sajnos egyre fontosabb kérdések. Amellett, hogy elvárjuk a cégektől és politikusoktól, hogy tegyenek a klímacélokért, mindenki tudja, hogy a saját környezetében is tehet lépéseket. Te szoktál ilyenkor fogadkozni? Helye van a zöld céloknak az elhatározások között? Töltsd ki kérdőívünket, lássuk, milyen célokat tűzünk ki magunk elé jövőre!

A Coca-Cola Magyarország pályázatot hirdetett cégek és más közösségek számára, így segítve a szelektív hulladékgyűjtés ügyét. Itt jelentkezhet bárki.

A cikk megjelenését a Coca-Cola Magyarország támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!