Vendéglátóhelyet nyitna? Kvízünkkel kiderítheti, mennyit kell még tanulnia.

2021. december 30. – 10:52

Vendéglátóhelyet nyitna? Kvízünkkel kiderítheti, mennyit kell még tanulnia.
Illusztráció: Shutterstock

Másolás

Vágólapra másolva

Régóta álmodozik egy apró kávézó, házias étterem vagy kovászos pékség megnyitásáról? Nincs egyedül! A Piqniq Budapest és a Mastercard közös kutatásából kiderült, hogy tízből egy ember szívesen nyitva vendéglátóhelyet.

Egy vendéglátóhely megnyitása viszont nem mindig álomszerű – elhivatottságot, energiát és pénzt igénylő, ráadásul legalábbis kétesélyes vállalkozás. Siker és csalódás egyaránt benne van a pakliban. Mi különbözteti meg a jól menő vállalkozás gazdáját attól, akinek beletörik a bicskája? Idő, tanulás és tapasztalat. A Piqniq Budapest és a Mastercard kvízével kiderítheti, ön melyik csoportba tartozik!

1-7 találata lett? Nem túl rózsás a helyzet, de ne szomorkodjon! A rossz szájízt inkább öblítse le egy közeli speciality kávézóban.

8-10 találata lett? Ez már valami, még ha csak játék is. Vendéglátóhely nyitásához hiányzik még egy kicsi, de az önhöz hasonló foodie-k előbb-utóbb megérnek arra is. Türelem és sok-sok slow food!

11-12 találata lett? Gratulálunk! Ismeretei jó kapaszkodót jelenthetnek, ha egyszer üzletnyitásra adná a fejét. Eredményét ünnepelje kedvenc nápolyi pizzájával!

A cikk megjelenését a Mastercard támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!