Így segíthetsz karácsonykor az ajándék 10 napos korlátlan mobilnettel

2021. december 2. – 10:55

Így segíthetsz karácsonykor az ajándék 10 napos korlátlan mobilnettel
Fotó: Stiller Ákos – Digitális oktatás a végeken című fotósorozat

Másolás

Vágólapra másolva

Elindult a Telekom kampánya, melynek keretében karácsony alkalmából 80 millió forinttal támogatnak jó ügyeket. Az összeg felét egyenlően osztják fel négy területen tevékenykedő nyolc civil szervezet között, a másik feléről a Telekom ügyfelei döntenek, akik ajándék mobilnetjük aktiválásakor szavazhatnak. A Bagázs és az Unicef munkatársai videónkban mesélnek tevékenységükről, ezzel kampányolva amellett, hogy a gyermekek jövőjének ügye minél nagyobb támogatáshoz jusson.

Idén a Telekom 80 millió forint adománnyal támogat négy fontos ügyet az ezeket képviselő 8 alapítványon keresztül. Cikk – és videósorozatunkban ezeket az ügyeket mutatjuk be.

Elsőként a nehéz helyzetben élő gyermekek jövőjét segítő két szervezet, a Unicef és a Bagázs munkatársaival forgattunk. Későbbi videóinkban lesz szó a digitális tudatosság, a fogyatékossággal élők és a sportban megvalósuló esélyegyenlőség ügyéről – szintén két-két szervezet tevékenységének bemutatásán keresztül.

Az UNICEF azért jött létre, hogy olyan gyerekeken segítsen, akiken senki más nem tud, élelmet, tiszta vizet, oktatást, diszkriminációmentes életet biztosítva számukra. Forrásokat gyűjtenek, védik a gyermekjogokat, képviselik a helyi gyermekek érdekeit és támogatják a legkülönbözőbb problémákkal szembenéző gyermekeket, jelen esetben olyanokat, akiket kiemeltek családjukból. A Kilátó Program az Unicef és az Élményakadémia Egyesület közös projektje

A Bagázs Közhasznú Egyesület két pest megyei cigánytelepen van jelen 18 munkatárssal és évente 120 önkéntessel. 10 éve azért dolgoznak, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés az itt élő gyerekeket, hogy közülük többen tanuljanak tovább és többen foglalhassák el helyüket a munkaerőpiacon.

Az idei ünnepi időszakban ügyfeleit közös adományozásra hívja a Telekom. Az ajándék korlátlan mobilnet igénybevételével most nem csak közvetlen környezetükkel, hanem közvetve társadalmukkal is törődhetnek, és közösen gondoskodhatnak arról, hogy mindenkinek lehetőséget teremtsenek az együttlétre és az ünnepekre” – mondta el Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A 10 napos belföldi korlátlan mobilnet december 20-ig aktiválható lakossági mobil és Üzleti Mobil díjcsomaghoz a Telekom alkalmazásban.

A cikk megjelenését a Telekom támogatta

/ />
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!