Öltözz te is Telexbe! Megnyílt a webshopunk

2021. október 15. – 16:14

Öltözz te is Telexbe! Megnyílt a webshopunk
Fotó: Szombat Éva / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Mostantól bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy magára vegyen minket. A zöld, magyar és szexi telexes termékek megvásárlásával egyszerre támogathatjátok működésünket és öregbíthetitek hírnevünket.

Nemrég egyévesek lettünk. Hatalmas öröm, hogy százezrek olvasnak minket, és hogy a Telex ma már a legnagyobb hazai hírportálok egyike. Ez nem lehetne így, ha nem támogatnátok minket oly sokan, amiért nem tudunk elég hálásak lenni.

A most induló Telex Shopot azért nyitjuk meg, hogy viselhető és használható termékeinkkel még jobban, az online téren kívül is megmutassuk magunkat. Ahogy persze azt sem titkoljuk, hogy a bolt bevételeiből is a működésünket finanszírozzuk: a Telex Shop segít abban is, hogy irodát bérelhessünk, fizetést utalhassunk, számlát tudjunk fizetni.

Na, de beszéljünk a legfontosabb dolgokról, a termékekről!

Ne hallgassunk-kollekció

„Ne hallgassunk!” – ezek Dull Szabolcs főszerkesztőnk híressé vált szavai még egy másik helyen, egy másik korban tartott beszédéből.

Nem sokkal később Szabolcs már egy nemzetközi szervezet díjátadóján fogalmazta meg újra ezt a gondolatot, amely art directorunk, Somogyi Péter (szarvas) keze által vált a boltunkban kapható termékek fő motívumává: „Ne hallgassunk a közös történetünkről, ne hallgassunk az elveinkről, ne hallgassunk az igazságról, és soha ne hallgassunk az információkról, hírekről, amelyek Magyarországon, Európában és az egész világban történnek!”

Fotó: Szombat Éva / Telex
Fotó: Szombat Éva / Telex

Telex-kollekció

A telexgépes kollekció alapötlete nem szorul magyarázatra, annak ellenére sem, hogy többségünk aligha látott működőképes géptávírót, amivel valamikor valós időben lehetett szövegeket továbbítani. A magában álló és a hozzánk hasonlóan vadul dolgozó telexgép tervezője Fillér Máté, a Telex grafikusa és egyebek mellett a Telexikonok animátora.

És hogy milyen formában viselhetsz minket?

Elsősorban pólóként – a különböző mintájú és színű ruhadarabok női és férfi változatban is elérhetők, a climate neutral és fairshare tanúsítvány is jelzi, hogy gyártásuk során a környezetvédelem fontos szempont volt.

Sajnos nagyon is aktuális a „Ne hallgassunk!” mintájú szájmaszk, de ezt a grafikát poszterként is kitehetitek a falra.

Vannak még menő bevásárlótáskáink (más néven shopperek), amelyek a tornazsákokhoz hasonlóan különböző színekben és grafikákkal is megvásárolhatók, de az új Telex kötetet is eléritek a kínálatban.

Mint esetünkben oly sok minden, a Telex Shop kínálata is folyamatosan fejlődik majd. Ehhez a ti termékjavaslataitokra is kíváncsiak vagyunk, úgyhogy küldjetek tippeket a shop@telex.hu címre! Ezen tudtok majd a vásárlással kapcsolatban is elérni minket.

Az első 5000 csomag ingyen kerül hozzátok

Igyekeztünk a kézbesítésben is zöld megoldást választani, ezért a házhoz szállítás nálunk nem opció, a Foxpost csomagautomatáiban tudjátok felvenni a rendeléseiteket. Ráadásul a Foxpostnak köszönhetően az első 5000 csomag kézbesítése teljesen ingyenes lesz.

Arról, hogy a csomagautomaták miért környezetbarátabbak az egyéb kézbesítési megoldásoknál, egy corvinusos kutatásban olvastunk először. A Foxpost pedig a fenti videóban mutatja be, hogyan is juttok hozzá a kiválasztott telexes cuccokhoz.

Együttműködő partnereink: a menő divatfotók Szombat Éva munkái, a termékeket a Printa Shop készíti a kézműves, zöld szemlélet jegyében. A kiszállítást a Foxpost végzi; ezen a téren is közös célunk volt, hogy minél kisebb legyen az ökolábnyomunk, ami a csomagautomatáknak köszönhetően garantált. A környezetbarát, újrahasznosított csomagolás a ZalaPack munkája, a shopot a Jude and Friends készítette. Köszönjük szépen!

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!