Március 16-tól elérhető A besúgó első évada a SkyShowtime-on

2023. február 27. – 12:11

Március 16-tól elérhető A besúgó első évada a SkyShowtime-on
Forrás: SkyShowtime

Másolás

Vágólapra másolva

Március 16-tól streamelhető A besúgó teljes első évada a SkyShowtime-on – derül ki a streamingszolgáltató közleményéből. A sorozat folytatásáról egyelőre nincs hír.

A Comcast és a Paramount új, közös streamingfelülete február 14-én debütált Magyarországon. Arról, hogy mit lehetett eddig tudni az új streamingszolgáltatóról, itt írtunk bővebben. Arról pedig, hogy megéri-e előfizetni a viszonylag olcsó SkyShowtime-ra, ebben a cikkben írtunk.

Bár a szolgáltató több nagy dobással is készült az európai nyitásra, a magyar előfizetők szívének talán az HBO-ról száműzött A besúgó lehet a legkedvesebb. A SkyShowtime huszonegy HBO Max Europe-sorozat jogait vásárolta meg, köztük A besúgóét is, ami 2022 nyarán került ki az itthon is népszerű streamingszolgáltató kínálatából.

A sorozat – több másikkal együtt – egyik pillanatról a másikra tűnt el az HBO Max felületéről. A döntés azért is érthetetlen volt, mert az HBO kifejezetten büszke a saját gyártású produkcióira, A besúgó marketingkampányára nem kevés pénzt költöttek el, és a sorozat kifejezetten jó számokat hozott itthon, az egyik legnépszerűbb tartalom volt a magyar előfizetők körében az HBO Maxon.

Akkor azt tippeltük, az egész mögött legfőképpen az állhat, hogy áprilisban fejeződött be a Discovery és a WarnerMedia összeolvadása az AT&T amerikai telekommunikációs vállalat égisze alatt, a sorozatok kiszórásának oka pedig egyszerű spórolás, vagy könyvelési trükközés is lehet.

A besúgóról szóló kritikánkat itt olvashatja el, ebben az Észkombájnban pedig – a megosztóra sikeredett sorozattól nem teljesen függetlenül – arra kerestük a választ, miért nézünk kitartóan egy sorozatot még akkor is, ha azt érezzük, hogy rettenetes?

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!