A Netflix bemutatta, mivel fogja az időnket rabolni a következő hónapokban

2022. szeptember 24. – 21:02

frissítve

A Netflix bemutatta, mivel fogja az időnket rabolni a következő hónapokban
Henry Cavill, Millie Bobby Brown és Louis Partridge az Enola Holmes második részében – Forrás: Netflix

Másolás

Vágólapra másolva

Most hétvégén zajlik a Tudum, a Netflix úgynevezett rajongói eseménye, valójában előzetesek, és mindenféle más videók dömpingjéről van szó, ahol bele lehet kukkantani a következő hónapokban érkező sorozatokba és filmekbe. Ha nem értetnénk, hogy miért Tudum a címe, emlékezzünk arra, mit hallunk, amikor elindítunk valamit a Netflixen. Az eseményt élőben is lehetett nézni a szolgáltató Youtube-csatornáján.

A Tudum első etapjában, magyar idő szerint szombat hajnalban a koreai filmeket és sorozatokat mutatták be. Lehetett látni egy eddig nem látott jelenetet a Squid Game első évadjából, illetve bejelentették hogy érkezik Hellbound című sorozat második évada. A Squid Game-ről itt olvasható a cikkünk, a Hellboundról itt írtunk korábban.

A Tudum magyar idő szerint szombat este az amerikai tartalmakkal folytatódott, majd azok után a latin-amerikai tartalmakra tértek rá. Ebben a cikkben az amerikai bejelentésekkel foglalkozunk:

Megérkezett a Millie Bobbie Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola Holmes 2. előzetese. A film november 4-én jön a Netflixre:

November 4-én jön a Manifest negyedik, egyben utolsó évada, ami összesen húsz részből fog állni, ami tíz epizódos bontásban kerül fel. A sorozat eredetileg az NBC-n ment, ahol három évad után elkaszálták. Amikor felkerült a Netflixre, annyira népszerű lett a szolgáltató állítása szerint, hogy berendeltek egy negyedik évadot belőle. Ennek is lett előzetese:

Egyelőre még csak annyit tudni, hogy 2023-ban jön a Heart Of Stone című kémfilm, amiben Gal Gadot és Jamie Dornan fog játszani. Itt bele lehet kukkantani, ez még nem egy klasszikus előzetese, mert Gadot és Dornan is közben szuperlatívuszokban beszél arról a filmről, amit éppen forgatnak:

A Te negyedik évadja szintén két részben jön: első részek február 10-én, a maradék március 10-én. Itt van egy rakat új szereplő a Londonban játszódó évadból:

Előzetest kapott a The Watcher című sorozat, amiért a látszólag három ember produceri munkáját is a hátán cipelő Ryan Murphy (American Horror Story, Dahmer) felel. A feltételezhetően nagyon halványan egy igaz történet alapján készült sztoriban Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale és Mia Farrow szerepelnek, és egy olyan New Jersey-i környékről szól, ahol egy címbeli ismeretlen ólálkodik. A sorozat október 13-án jön.

Jennifer Lopez és Joseph Fiennes szerepelnek a női bérgyilkosról szóló The Mother című filmben, ami 2023 májusában jön. Első előzetes:

Jamie Foxx, John Boyega és Teyona Parris lesznek a főszereplő a They Cloned Tyrone (Klónozták Tyrone-t) című filmnek, amiben három jómadár egy összeesküvés nyomaira bukkan egy föld alatti laborban. A látszólag egyszerre a hetvenes években és napjainkban játszódó film premierdátuma egyelőre ismeretlen, de egy előzetes már van hozzá.

Két évad nem volt elég A Bridgerton családból, most külön sorozatot kapott az onnan is ismerhető, de valójában is létező Sarolta királynő. A szintén Shonda Rhimes produceri munkájával készült limitált sorozat majd 2023-ban érkezik.

Két és fél év kihagyás után folytatódik a Halott vagy című sorozat Linda Cardellinivel és Christina Applegate-tel. November 17-én jön az első évad, itt az előzetes hozzá:

Kikerült egy új jelenet a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című filmhez, amit én nem fogok megnézni, mert nem akarok semmit tudni Rian Johnson krimijéről, ami december 23-án érkezik majd. A nézőkép alapján meg merem tippelni, hogy Kate Hudson szerepel benne.

Még nem tudni, hogy mikor, de jönnek a Lupin további részei, az Omar Sy főszereplésével készült bűnügyi sorozatból ennyi újdonságot lehet látni:

Egy kis dili: bakiparádé a Stranger Things negyedik évadából:

December 22-én folytatódik az Alice In Borderland a második évaddal, ebből is jött egy előzetes:

Ami még kiderült:

A Tudum-közvetítést itt lehet nézni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!