Június 24-én érkezik a Netflixre A nagy pénzrablás koreai remake-je

2022. június 3. – 11:39

Másolás

Vágólapra másolva

Június 24-én érkezik a Netflixre A nagy pénzrablás (La casa de papel) című spanyol sorozat dél-koreai adaptációja, a Money Heist: Korea-Joint Economic Area, aminek legújabb, közel két és fél perces előzetesét pénteken mutatták be.

A sorozat magyarul A nagy pénzrablás: Korea címen fog futni, a története pedig egy utópisztikus jövőben játszódik, ahol Észak- és Dél-Korea egy közös gazdasági unióban egyesült. Az országegyesítés azonban nem hozza el minden koreainak a várva várt kánaánt, hanem csak még tovább növeli a társadalmi egyenlőtlenségeket. És itt jön a képbe egy csapat piros overallos és maszkos igazságosztó Robin Hood, akik kitervelik, hogy kifosztják az egyesített Korea pénzverdéjét.

A karakterek, sőt, még az álneveik is ugyanazok, mint az eredeti sorozatban. A Professzort Ju Dzsithe, Tokyót Jeon Jong-seo, míg Berlint a Squid Game című sorozatból is ismert Pak Heszu alakítja. A 12 részes első évad valamennyi epizódját Kim Hongsun rendezte.

Az sajnos nem derül ki az eddig bemutatott előzetesekből, hogy a Bella ciao… olasz partizándalt vajon fogják-e koreaiul énekelni a remake-ben, vagy sem. Az eredeti sorozatról írt kritikánkat itt olvashatja el.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!