Megérkezett az Avatar 2 új, nagyon kék előzetese

2022. május 9. – 16:37

Másolás

Vágólapra másolva

Egy ideje már tudjuk, hogy készül az Avatar folytatása, sőt, a múlt héten a címe is kiderült: A víz útja címmel idén decemberben érkezik a mozikba. Hétfő délután viszont megkapta az első komolyabbnak mondható előzetesét a régóta készülő folytatás, íme:

James Cameron rendező a filmről nemrég azt mondta, hogy minden felvételt a legnagyobb képernyőre, a legnagyobb felbontásra és a leginkább magával ragadóbb 3D-re terveztek, ebből kapunk némi ízelítőt az előzetesben is.

Az Avatar első része tizenhárom évvel ezelőtt jelent meg, és a sci-fi a maga módján úttörőnek számított, hiszen ez volt az első teljesen 3D-s élményt nyújtó film – el is ment rá 240 millió dollár. A hasonló büdzsével készülő második részről is érkeztek korábban vad hírek: például tavaly decemberben derült ki, hogy a víz alatti jelenetek miatt egy gigantikus medencét építettek a forgatáshoz, és mivel úgy ítélték meg, hogy felvételeken jelentősen rontana egy búvárfelszerelés, ezért minden színész megtanult búvárkodni és visszatartani a levegőt. Állítólag Kate Winslet hét és fél percig bírta ki egy levegővel. Vagyis egy jó nagy lélegzettel kábé ötször tudná megnézni ezt a mostani előzetest, amely másfél perces lett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!