Bejelentették az Avatar 2 hivatalos címét és első előzetesét

2022. április 28. – 00:02

Másolás

Vágólapra másolva

A Disney szerdán bemutatta a Las Vegas-i CinemaConon James Cameron Avatar-filmjének első előzetesét, és azt is bejelentette, hogy az sci-fi Avatar: A víz útja címmel kerül a mozikba. A bemutató Európában december 14-én, Észak Amerikában december 16-án lesz.

A videón bejelentkező rendező azt mondta, hogy keményen dolgozik a film utolsó simításain. „Azt akartam, hogy a Pandorára való visszatérésünk valami igazán különleges legyen. Minden felvételt a legnagyobb képernyőre, a legnagyobb felbontásra és a leginkább magával ragadóbb 3D-re terveztünk. Azt hiszem, ez sikerült is” – utalt a vizuális effektekre és a képfelbontásra.

James Cameron videón jelentkezett be az Avatar 2 előzetesének bemutatójára – Fotó: Valerie Macon / AFP or licensors
James Cameron videón jelentkezett be az Avatar 2 előzetesének bemutatójára – Fotó: Valerie Macon / AFP or licensors

A trailer kizárólag a Marvel Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmjével együtt fut a mozikban, amely május 4-től kerül a mozikba. Az Avatar 2 trailere aztán egy héttel később kerül fel a netre.

A Deadline beszámolója szerint a trailerben többek között hal-madár lényeken látjuk röpködni a na'vikat, hiszen az Avatar 2 sztorija alapvetően az óceánhoz kötődik, és megint meg kell védeni a bolygót idegenek támadásától.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!