17 év után csütörtökön véget ér a Jóban Rosszban

2022. április 14. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök este hivatalosan is véget ér a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban, miután 2021-ben bejelentette a csatorna, hogy leállítja a gyártását.

A Csillagvirág Klinika körül forgó sztoriból összesen 4287 darab epizód készült, tizenhét évig futott a csatorna műsorán. Ez volt a TV2 első, fikciós napi sorozata.

A csatorna közleménye szerint az utolsó részt „közösen nézik ma este a szereplők, az alkotók és a stáb, ezzel lezárul egy korszak.”

A Jóban Rosszban 2016-ig a TV2 műsorán ment, akkor viszont átkerült a SuperTV2-re. A Csillaghegyi klinikán játszódó sorozathoz még egy online kibeszélő műsort is indítottak 2021 márciusában.

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója azt nyilatkozta 2021 nyarán, hogy a sorozat programstratégiai okokból ér véget. Azt szeretnék, hogy a TV2 Csoport csatornáira még több saját gyártású műsort tudjanak bevinni, ehhez viszont szükség volt a Jóban Rosszban megszüntetésére.

Egy évvel korábban ért véget a Barátok közt is, a rivális RTL Klub saját gyártású sorozatának utolsó részéről itt írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!