Elárverezik Indana Jones kalapját, akár 70 millió forintot is érhet

2021. május 20. – 06:00

Másolás

Vágólapra másolva

Júniusban árverésre bocsájtják azt az egyedi készítésű kalapot, amelyet Harrison Ford hordott az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben, írja az AFP. Az előzetes vélemények szerint a londoni Herbert Johnson cég által készített kalap akár 250 ezer dollárt, vagyis több mint 70 millió forintot érhet.

Júniusban és júliusban összesen 1200 filmes relikviát árvereznek el Londonban, köztük Tom Cruise kardját Az utolsó szamurájból, illetve a Star Wars: A Birodalom visszavág forgatókönyvének azt a példányát, amely az öt éve elhunyt Carrie Fisher színésznőjé volt. De eladják azt a golfautót is, amelyet Brad Pitt használt Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy…Hollywoodban, de valószínűleg elég kelendőek lesznek azok a varázspálcák és szemüvegek is, amelyeket Daniel Radcliffe hordott az utolsó két Harry Potter-filmben.

A 78 éves Harrison Ford egyébként még egyszer feltűnik Indiana Jones szerepében, hiszen a tervek szerint 2022 nyarán mutatnák be az ötödik a filmet, amelyben ismét ő lesz a címszereplő. Ford ígérete szerint tényleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy magára ölti Indiana Jones szerepét.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!