LeBron James két és fél percet játszott együtt a fiával az NBA-alapszakasz első meccsén

2024. október 24. – 11:46

LeBron James két és fél percet játszott együtt a fiával az NBA-alapszakasz első meccsén
Bronny James és LeBron James október 22-én Los Angelesben – Fotó: Garrett Ellwood / NBAE / Getty Images / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Minnesota Timberwolves ellen lépett pályára LeBron James és Bronny James a Los Angeles Lakers színeiben az idei NBA-alapszakasz első meccsén. Mint a Sky News írja, a LeBron család ezzel történelmet írt, mivel ez volt az első apa-fia meccs az NBA-ben.

James és fia összesen 2 perc 20 másodpercet játszott együtt a Los Angeles-i Crypto.com arénában rendezett szerda esti meccs második negyedében. Bár Bronny James nem szerzett egy pontot sem, a közönség óriási ovációval fogadta az apa-fia párost. A Lakers végül 110-103-ra verte a Timberwolves csapatát, ebből 16 pontot dobott LeBron James.

Bronny Jamest még júniusban draftolta a Lakers, apja viszont már ezelőtt is többször beszélt arról, hogy nagy álma egyszer a fiával együtt pályára lépni.

„Nem számít, hogy hány éves leszek, nem számít, hogy megöregszem és halványodnak az emlékeim, ezt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni” – mondta LeBron James a meccs után. „Igyekeztem nem arra koncentrálni, ami körülöttem történik, inkább arra fókuszáltam, hogy nem szúrjak el semmit. Éreztem az energiát, köszönöm a Lakers-szurkolóknak, hogy támogattak engem és az apámat” – tette hozzá Bronny James.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy a két James egyszerre volt a pályán: október elején, a Phoenix Suns elleni előszezon-meccsen már játszottak együtt pár percet, de Bronny James ekkor sem szerzett pontot.

Tavaly nyáron Bronnyt kórházba szállították, miután kosárlabdaedzés közben megállt a szíve, de a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően megmentették az életét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!