Honvéd-verő baranyai kisváros uralkodik az NB II.-ben

2024. október 21. – 22:47

Másolás

Vágólapra másolva

Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el az utolsó előtti helyen álló Budapest Honvéd csapata, ami a labdarúgó NB II. tizedik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén 1-0-ra kapott ki a vendég Szentlőrinc együttesétől.

A győztes gólt Keresztes Bence szerezte a találkozó 81. percében. A Szentlőrinc három nyeretlenül megvívott összecsapás után győzött újra, és ezzel az élre állt. A tabella ugyanakkor pokoli szoros, a Szentlőrinc mellett a Kisvárdának is 18 pontja van, a Kazincbarcikának, a Kozármislenynek és a Gyirmótnak 17, a Budafoknak 16, a Szegednek 15.

A Szentlőrinc csak az előző szezon végén jutott fel a harmadosztályból, és ekkor igazolták le vezetőedzőnek Waltner Róbertet, még júliusban. Ekkor érkezett az élvonalból kiesett Mezőkövesd volt sportigazgatója, Tóth László is szakmai vezetőnek. Az 55 éves Waltner a Bama.hu szerint akkoriban így lelkendezett:

„Nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek, mert annak idején Bőcsön hasonló dolgokat vittem véghez: gyakorlatilag egyedül építettem fel a klubot, és vittem fel az NB II-ig, ahogy azt Szentlőrincen a tulajdonos, Kovácsevics Csaba tette, nekem anno a helyi polgármester nagyon sokat segített.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!