Yaakobishvili Áron kerettag lett a Barcelona felnőtt csapatában

2024. szeptember 24. – 15:58

Másolás

Vágólapra másolva

Miután az FC Barcelona elsőszámú kapusa, a német válogatott Marc André ter Stegen lesérült, Yaakobishvili Áron a világ egyik leghíresebb csapatának első keretéhez került, írja az MTI.

Kedden a hír már több szurkolói portálon is megjelent, a Marca pedig már videót is közölt arról, hogy a georgiai származású, budapesti születésű 18 éves Yaakobishvili a többi csapattaggal edz. Szerdán a Getafe ellen lép pályára az FC Barcelona, a magyar játékost harmadik számú kapusként nevezték a keretbe, Inaki Pena és Ander Astralaga után.

Yaakobishvili 2018-ban került a katalán futballklubhoz, amelynek jelenleg a harmadik számú, korosztályos csapatában véd, jelenlegi szerződése jövő nyárig szól. Egyébként Áron testvére, Yaakobishvili Antal is Spanyolországban játszik, csak ő a Girona csapatában.

A Barcelona elsőszámú kapusa, Ter Stegen az előző bajnoki meccsen, a Villareal ellen szenvedett súlyos sérülést, a jobb térdében teljes szalagszakadás történt, meg is kellett operálni. Várhatóan 8 hónapot ki kell hagynia, ami azt jelenti, hogy ebben a szezonban már valószínűleg nem is fog pályára lépni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!