Hét góllal tarolta le a Barcelona a Valladolidot

2024. augusztus 31. – 20:18

Hét góllal tarolta le a Barcelona a Valladolidot
Raphinha ünnepli egyik gólszerzését – Fotó: MANU QUINTERO / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Eszméletlen gólparádét rendezett a spanyol bajnokság, a La Liga 4. fordulójában az FC Barcelona, ami 7-0-ra ütötte ki a Valladolidot. Túlzás lenne állítani, hogy igazságosan elosztották a Barca-játékosok a gólszerzést, mivel Raphinha egymaga hármat lőtt. Mellé egy-egy góllal beszállt Robert Lewandowski, Jule Koundé, Dani Olmo és Ferrán Torres is.

A Marca beszámolója szerint húsz percet kellett várni az első Raphinha-találatra, egy mellel levett labdát szúrt külsővel a kapuba. Három perc múlva Lewandowski is betalált, majd megint húsz perc gólcsend következett. Ezt Koundé törte meg egy szöglet után, a kapufa segítette be a labdáját. A 64. és a 72. percben is Raphinha jött (mindkét góljához Lamine Yamal asszisztált), majd a 82. percben Olmo és a 85.-ben Ferrán talált be. Itt megnézhető a meccs összefoglalója.

A Barcelona a 2024-25-ös szezonban eddig négyből négy meccset megnyert a ligában, így nem meglepő módon vezeti a tabellát 12 ponttal. Mögötte az egy méccsel kevesebbet játszó, 7 pontos Villareal, majd sorban az Atlético Madrid, a Celta Vigo és a Real Madrid következnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!