Letartóztattak egy 44 éves férfit, akinek köze lehetett a szlovák kézis halálához

2024. július 23. – 13:43

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztattak egy 44 éves férfit, akinek köze lehetett a 31 éves kézilabdázó, Simsik Cyntia halálához – derül ki a szlovák rendőrség Facebookon közzétett bejegyzéséből, amit a Startitup.sk is szemlézett.

A poszt szerint a dunaszerdahelyi nyomozók gyilkosság és halottgyalázás bűncselekménye miatt indítottak eljárást. Azt is írják, mivel a nyomozás még folyamatban van, így több információt egyelőre nem oszthatnak meg a nyilvánossággal.

Cyntia holttestét hétfőre virradó éjszaka találták meg egy nagymegyeri családi házban, a sportolóról azt hitték, eltűnt, a rendőrség is napok óta kereste.

A Telexnek a Polgárőrség Szlovákia – Občianska stráž Slovenskej republiky civil szervezet polgárőre, Szedlák Krisztián azt mondta, hogy nem tudják, tettlegesség áll-e a háttérben. „Az élettársa azt állította, hogy a hölgy nincs otthon. Az első kérdésünk mindig az, hogy átnézték-e a házat, vagy átnézhetjük-e a házat. Ebben az esetben nem engedték, az élettárs azt mondta, átfésülte az otthonát a pincétől a padlásig, de nem talált semmit. Valószínűleg félre lettünk vezetve, és egész végig a házban volt a holttest. Megdöbbentő, hogy ez történt. Őszintén együttérzünk a családdal.”

Cyntia halálhírét a korábbi csapata, a Debrecen is megerősítette. Simsik Cyntia 2013 és 2015 között volt a DVSC játékosa, ez idő alatt 38 tétmeccset játszott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!